Wat is Stuuruitslag?

Technisch gezien is dat natuurlijk de hoek van het sturende wiel op de as van het voertuig. Dat weet ik wel, maar voor mij is het ook iets anders…

Voor mij is het een acute vorm van jeuk bij het zien van een mooi, bochtig weggetje, het liefst in een geweldig landschap. Veel motorrijders herkennen dit gevoel wel. Je ziet een weggetje op de kaart, in een film of foto en denkt…. Leuk stuurweggetje! Het begint te kriebelen en stiekem droom je weg, in gedachten over dat weggetje. Dan weet je dat je voorgoed besmet bent met Stuuruitslag! Gaat niet meer over en het enige wat je kan doen is er aan toegeven. Zoek die weggetjes op, ga naar die oorden, ga sturen!

Op deze website plaats ik mijn reisverslagen, plannen, belevenissen en onzin die ik met jullie wil delen. Mijn meningen zijn de mijne, feiten zijn niet altijd gecheckt en je hoeft het er niet mee eens te zijn.

Ik hoop dat ik jullie kan inspireren, besmetten en vermaken. Veel veilige, jeukende kilometers!

Groeten,
[nak_google_picasa_album_images]
Stuuruitslag

O ja, als je foto’s, verhalen of wat dan ook wilt gebruiken, linken of doorsturen, vermeldt dan even deze website of mijn naam. Wel zo aardig.