na veel puzzelen! De laatste tijd veel geleerd van WordPress blogs, CSS en HTML. Maar mijn nieuwe site begint vorm te krijgen. Nu de inhoud nog! Daar draait het tenslotte om. Ik heb nog een stapel foto’s verhalen liggen van een kleine 50.000km reizen door Europa en Noord-Afrika. En een paar duizend foto’s die nog uitgezocht moeten worden. De komende tijd zal ik deze verwerken op deze site. Daarnaast zijn de nieuwe avonturen weer in voorbereiding. Het gaat maar door, heb er zin in!

Een klein voorproefje van mijn laatste rit naar Gambia:Woestijn Marokko

 

 

Categories: Nieuws, Reizen, Uncategorized

One Response so far.

 1. marcel schreef:

  Dag Grimsel
  Zag op Moterforum dat je een reis hebt gemaakt naar Noorwegen via de baltische staten. komende zomer wil ik een zelfde reis maken. Heb al een route uitgezet. Heb je een verslag van je reis of tips om wel of juist niet heen te gaan? Riga, het “kerkhof” in Litouwen, en Lofoten staan al op mijn lijstje.
  Ben benieuwd

  groet
  marcel van laake